IV. Međunarodni eno – gastro festival WineRi 2021. u Rijeci

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Gat Karoline Riječke

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

ožujak. 26, 2021.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

ožujak. 27, 2021.

Vrijeme završetka

h

IV. Međunarodni eno – gastro festival WineRi 2021. u Rijeci

održat će se, kako smo i u 2020. planirali na Gatu Karoline Riječke u ekskluzivnom šatoru, prije Uskrsa 2021., odnosno 26.-27.3.2021. ili prije turističke sezone 16.-17.4.2021. ovisno o mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite i dobivanju potrebnih dozvola (ukoliko pak ne dobijemo dozvolu, festival će se održati 2022. godine).

Nadamo se da možemo računati na Vašu podršku i ove godine!

WineRi jedini je eno – gastro festival ovakvoga tipa u Gradu Rijeci, gradu koji je 2020. proglašen Europskom prijestolnicom kulture. Festival, ukoliko se ne pronađe prikladnije mjesto, će se 2021. godine održati uz samo more, na lokaciji Gat Karoline Riječke, u ekskluzivnom 500m2 velikom šatoru, te će na njemu izlagati više od 70 proizvođača.

U 3 godine održavanja festivala (2017., 2018., 2019.) ovaj eno – gastro festival na jednom mjestu okuplja respektabilan broj izlagača koji će turističkom tržištu Grada Rijeke i Kvarnera ponuditi svoje proizvode.

Na festivalu izlažu prvenstveno vinari, ali i proizvođači rakija i likera, pršuta, suhomesnatih proizvoda, sira, maslinova ulja i čokolade s područja Kvarnera, cijele Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Festival svake godine posjeti između ostalih 50-tak akreditiranih novinara koji o festivalu i Rijeci pišu u Hrvatskoj i susjednim zemljama, 100-tinjak akreditiranih ugostitelja, restoratera, hotelijera i trgovaca, te oko 1000 posjetitelja.

WineRi je tako postao razlog za dolazak i boravak u gradu Rijeci u periodu predsezone, što je podjednako pozitivno iskustvo za poslovne subjekte grada Rijeke kao i goste festivala, koji u ovom mirnijem periodu mogu u potpunosti uživati u opuštenoj atmosferi grada bez velikih turističkih gužvi.

Kako je bilo 2019. možete pogledati u videu https://www.youtube.com/watch?v=xjtt-Lsrh5Y i na fotografijama https://flic.kr/s/aHskPB3yNX

Za sve dodatne informacije budite slobodni javiti nam se,

 

WineRi team

 

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN