Daruvarske toplice

Osim rehabilitacije, relaksacije i rekreacije, u Daruvaru možete uživati i u dugim šetnjama jednog od najstarijih perivoja i upoznati brojne kulturno-povijesne znamenitosti…

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Julijev park 1, 43500 Daruvar

Cijena

kn -
- kn

Daruvarske toplice

Osim rehabilitacije, relaksacije i rekreacije, u Daruvaru možete uživati i u dugim šetnjama jednog od najstarijih perivoja i upoznati brojne kulturno-povijesne znamenitosti...

Daruvarske toplice nalaze se u Daruvaru, nedaleko od parkova prirode Papuk i Lonjsko Polje. Brojni izvori ljekovite termalne vode, nalazišta ljekovitog mineralnog blata, očuvane povijesne građevine i prekrasni povijesni pejzažni parkovi, prirodne ljepote, brojni sportsko rekreacijski, wellness-spa i medicinski sadržaji čine Daruvarske toplice savršenim mjestom za odmor, rehabilitaciju i povratak tijela u dobru formu.

Smještajni objekti Daruvarskih toplica, lječilišni hotel „Termal“*** i depandansa „Arcadia“*** nalaze se u najljepšem dijelu povijesnog pejzažnog perivoja, na samo nekoliko minuta hoda do samog centra grada Daruvara. Okružuje ih Julijev park, jedan od najstarijih zaštićenih parkova u Hrvatskoj, prekrasne povijesne građevine, kaptirani izvori ljekovite termalne vode, dječje igralište, park šuma i brojne uređene šetnice.

Osim rehabilitacije, relaksacije i rekreacije, u Daruvaru možete uživati i u dugim šetnjama jednog od najstarijih perivoja, upoznati brojne kulturno-povijesne znamenitosti kao što su Antunova kupka iz 1772.g., Centalno blatno kupalište iz 1909.g., dok se ljupki niz povijesnih znamenitosti nastavlja s Vilom Arcadiom 1870.g. , Švicarskom vilom 1860.g., dvorcem grofa Jankovića iz 1777.godine. Povijest je na ovom mjestu ispisala neke od najljepših arhitektonskih priča kontinentalne Hrvatske.

 

Adresa: Julijev park 1, 43500 Daruvar

Telefon:+385 (43) 623 000

Email: [email protected].

PONUDITELJ

Daruvarske toplice
Daruvarske toplice
Vrhunski centar medicinske rehabilitacije i rekreacije
+385 (43) 623 000
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN