MAŠKARE 2023 Vrijeme tisuću lica u Crikvenici

U subotu, 21. siječnja, veliki maškarani šator će premijerno otvoriti svoja „vrata“ za velike i male goste.

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Crikvenica

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

siječanj. 7, 2023.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

veljača. 22, 2023.

Vrijeme završetka

h

MAŠKARE 2023 Vrijeme tisuću lica u Crikvenici

U subotu, 21. siječnja, veliki maškarani šator će premijerno otvoriti svoja „vrata“ za velike i male goste.
maskare 2023 vrijeme tisucu lica u crikvenici

Nakon što su 7. siječnja maškare preuzele ključ grada i podignuta je njihova zastava, započelo je maškarano ludilo koje će trajati do 22. veljače,a najveselije će biti subotama i nedjeljama tijekom navedenog razdoblja.

maskare 2023 vrijeme tisucu lica u crikvenici 01

MAŠKARE 2023 Vrijeme tisuću lica u Crikvenici

U subotu, 21. siječnja, veliki maškarani šator će premijerno otvoriti svoja „vrata“ za velike i male goste. Zabava počinje maškaranim pikado turnirom u 15 sati. Atmosfera će doći do usijanja u večernjim satima, kada nas očekuju nastupi glazbenih sastava „Grooversi“ i „Trend“. A naši najmlađi će se zabaviti u nedjelju na čajanci, tomboli i animaciji.

 

maskare 2023 vrijeme tisucu lica u crikvenici 02

Osim mnoštva zabava, čajanki, glazbenih gostiju, maškaranih šetnji, plesa i svega drugoga, ne zaboravite na vrhunac „Maškara“, na Veliku i Dječju povorku, koje će se održati u nedjelju, 29. siječnja. Za izvanrednu zabavu, pjesmu i ples će se pobrinuti glazbeni sastavi „Koktelsi“ i „Trend“.

 

maskare 2023 vrijeme tisucu lica u crikvenici 03

U subotu, 11. veljače, pridružite se maškaranoj rekreaciji na svježem zraku, šetnji po Ljubavnoj cestici u organizaciji Planinarskog društva „Strilež“. Poseban događaj djecu očekuje u srijedu, 15. veljače, u OŠ Zvonka Cara – Čakavsko maškarano zapolne – zabavni program za najmlađe u znaku čakavskih pjesmica i recitacija.

Zadnju subotu maškaranog razdoblja rezervirali smo za jutarnji boćarski turnir u Gornjem kraju, a popodne je namijenjeno za maškarano druženje kod istih domaćina (Gornji kraj).

 

maskare 2023 vrijeme tisucu lica u crikvenici 04

Kako bi vrijeme između dvaju vikenda prošlo što brže i veselije, pobrinuli su se i ugostitelji, trgovci i frizeri s područja naše rivijere, koji će biti zaslužni za osmijehe na mnogim licima. Naime, u sklopu „Vesele maškarane škrinjice“, mogu se iskoristiti brojne pogodnosti, kao što je 10 % popusta u nekom od ugostiteljskih objekata  za maškarane goste ili besplatna treća frizura u frizerskim salonima. Detalji o blagu koje skriva „Vesela maškarana škrinjica“ možete pronaći na letku „Maškare 2023.“ i na  www.maskare.net, gdje se nalazi i popis ponude smještaja u vrijeme održavanja ove manifestacije. Posjetite i Facebook stranicu „Maškare Crikvenica“ jer je i tamo uzbudljivo – maškarane novosti i fotografije zasigurno će vam uljepšati dan.

maskare 2023 vrijeme tisucu lica u crikvenici 05

Čitanjem duhovite šentence, teksta koji opisuje događanja u protekloj godini, 22. će veljače započeti simbolično suđenje lutku mesopustu, krivcu za sve nedaće i poteškoće u protekloj godini te će naposljetku biti spaljen. Bubnjevi i pjesma maškaranih skupina dozvat će proljeće, a ljubitelji maškara pohraniti maske na sigurno do sljedeće prilike.

 

maskare 2023 vrijeme tisucu lica u crikvenici 06

MAŠKARE 2023 Vrijeme tisuću lica u Crikvenici

Nećemo otkrivati sve, u privitku dostavljamo letak i program „Maškara 2023.“

Mali maškarani savjet: ne propustite dobru zabavu, ako nemate masku – trk u nabavu!

 

4 logaDiscoverCroatia.net
Novine.hr
CentarZabave.com

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN