Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam!

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

siječanj. 28, 2023.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

siječanj. 28, 2023.

Vrijeme završetka

h

Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam!

Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam!1

U Poreču se tradicionalno održava PROMOHOTEL, međunarodni Sajam prehrane, pića i opreme za turizam.

Prirodne ljepote Istre i grada Poreča, svake godine privlače sve veći broj domaćih i stranih turista. Zabavnih, kulturnih i atraktivnih događanja tijekom cijele godine u Poreču ne nedostaje, kao ni poslovnih i edukativnih susreta.
Tradicionalno, u Poreču, svoja vrata otvora i sajam Promohotel – mjesto gdje se okupljaju renomirane hrvatske i inozemne tvrtke koje u ovaj grad donose dašak noviteta, inovacija i svjetskih brendova.
Specijalizirani sajam tradiciju održava raznovrsnom ponudom asortimana za vlasnike i menadžere hotela, vlasnike kuća za odmor, vila, apartmana, hostela kao i za vlasnike restorana i kafića koji se znanjem i ponudom žele isticati od konkurencije.
Zainteresiranim posjetiteljima koji žele produktivnije i jednostavnije poslovanje predstavit će se izlagači iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Španjolske, Srbije, Makedonije, Belgije, Njemačke, Austrije i Litve, sa širokom lepezom proizvoda za HORECA sektor. Samo praćenjem najnovijih trendova u turizmu Istra može opstati kao vodeća turistička regija, a objekti konkurentniji.
Program izlaganja sastoji se od: ugostiteljsko – hotelske opreme, prehrane i pića, papirnate galanterije i dekorativnog programa, tekstilnih proizvoda, namještaja, madraca, wellness programa, IT tehnologija, opreme za interijere i eksterijere, gospodarskih vozila, raznih inovacija i ostalog.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Studio 053 d.o.o.
Vrsarska 11, 52440 Poreč
+385 52 427 427
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN