ZOO Magare

Idealna vikend avantura za najmlađe.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Stjepana Gregorka 59, Ivanić-Grad

Cijena

kn -
- kn

ZOO Magare

Idealna vikend avantura za najmlađe.

Edukativni zoološki vrt s domaćim životinjama, ljuljačke,dvorac od slame, penjalice, pješčanik, sve to ima obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo obitelji  Ciganović. Ovaj zoološki vrt omogućuje da mališani uživaju u prirodi, zelenilu i svježem zraku uz druženje s životinjama čija će ih druželjubivost neizmjerno razveseliti. Osvježiti se možete uz sok ili pivce koje ćete naručiti na slamnatom informacijskom štandu na kojem odmah možete kupiti i bučino ulje, proizvode od lavande, med, kozmetiku od magarećeg mlijeka i mlijeko, drvene igračke i mnoge druge proizvode tamošnjih proizvođača.

Unutar nekoliko „obora“ ograđenih lijepom bijelom ogradicom slobodno šeću mnoge domaće životinjice kao što su magarica i njeno mlado, mali praščići, ovca s malim janjetom, krava sa svojim teletom, koza s jarićima…  Oborima će ponosno prošetati pure i patkice, a na dolasku će vam dobrodošlicu „poželjeti“ pijetao Đurek i koka Katica.Ispred svakog „obora“ ili odjeljka nalaze se edukativne, šarene ploče koje na jednostavan način, prilagođen djeci, opisuju s nekoliko osnovnih podataka i crteža koju životinjicu promatraju i maze, za što sve ta životinja čovjeku služi i čime se hrani.

Osim životinja, djeca mogu uživati i u ljuljačkama, penjalicama, pješčaniku, a sakriti se mogu i u velikom „dvorcu“ napravljenom od slame. Sve ovo nalazi se između odjeljaka kako bi djeca u isto vrijeme uživala i u igri i u istraživanju domaćih životinja. Koncept je jasan – red igre, pa red istraživanja. Za one malo starije tu su klupe i stolovi gdje možete sjesti, opustiti se i gledati kako vaši mališani zadovoljno jure.

PONUDITELJ

ZOO Magare
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ciganović
Magareće mlijeko bogato je kalcijem, a svi dobro znamo koliko je kalcij djeci potreban u odrastanju.
00385 91 6000 940
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN