Terme Tuhelj

Doživite aktivan odmor ili opuštanje i obnavljanje duha i tijela u izvornoj prirodi.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice

Cijena

kn -
- kn

Terme Tuhelj

Doživite aktivan odmor ili opuštanje i obnavljanje duha i tijela u izvornoj prirodi.

 U Termama Tuhelj tijekom cijele godine nude se raznolike aktivnosti i doživljaji, a posebna pažnja posvećuje se potrebama obitelji i djece.

Smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog peloidnog blata te okružene zelenilom zagorskih brežuljaka. Imaju bogatu turističko-ugostiteljsku ponudu za aktivan odmor ili opuštanje i obnavljanje duha i tijela u izvornoj prirodi.  U Termama Tuhelj niknuo je Vodeni grad, nova atrakcija koja će najviše razveseliti  djecu. Vodeni planet je skup bazena u cijelosti je ispunjen našom ljekovitom termalnom vodom.

Više od pet tisuća kvadratnih metara vodenih površina, odnosno, osam vanjskih i unutarnjih bazena s različitim atrakcijama, raznolikom ugostiteljskom ponudom i zabavnim animacijama, nude vam jedinstveni doživljaj za sve generacije. Na bazenima je na raspolaganu i besplatno WiFi okruženje.

Adrenalinski tobogani namijenjeni djeci od tri do deset godina, šareni veseli, razigrani, s brojnim prskalicama i vodenim igračkama, savršeno će se uklopiti u ostale atrakcije koje su već osvojile posjetitelje ove oaze zabave u srcu Zagorja – vodenu zmiju i zatvoreni Black Hole tobogan.

 

Adresa: Ljudevita Gaja 4, 49215 Tuheljske Toplice

Telefon: +385 (0) 49 203 000

Email:[email protected]

PONUDITELJ

Terme Tuhelj
TERME TUHELJ D.O.O.
Opuštanje za cijelu obitelj
+385 (0) 49 203 000
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN