Apartmani URANIJA

Idealan smještaj za savršen odmor!

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Huberta Borellija 2a, 23207, Sveti Filip i Jakov

Cijena

kn -
- kn

Apartmani URANIJA

Idealan smještaj za savršen odmor!
apartmani uranija

Ukoliko se zaputite prema srednjem Jadranu obavezno posjetite Sv. Filip i Jakov, mjesto prepuno cvijeća, uskih ulica kao iz drevnih priča i prekrasnih plaža koje su za svačiji gušt.

U neposrednoj blizini centra Sv. Filipa i Jakova, a odmah ispod magistrale, sakrila se pored maslenika posebna oaza mira – apartmani URANIJA.

apartmani uranija 01

Apartmani URANIJA

Četiri apartmana (dva 2+2 i dva 4+2) se nalaze u potpuno novom objektu izgrađenom 2019. godine, smješteni su na 1. i 2. katu te svaki od njih ima svoju priču na zidu. Tako će vas u jednom apartmanu dočekati citati iz Alana Forda, u drugom djela Andyja Warhola – preostale priče dođite otkriti sami.

apartmani uranija 02

Svi apartmani su opremljeni i klimatizirani, imaju TV, neograničeni Wi-Fi, perilice posuđa i perilicu rublja (koja se nalazi ispod stubišta i zajednička je za sve goste) te prostrane balkone s prelijepim pogledom.

Svi prozori i balkonska vrata imaju komarnike za što ugodniji boravak. Dvosobni apartmani imaju bračne krevete u spavaćim sobama i pomoćni ležaj za još dvije osobe u dnevnom boravku te dvije kupanice. Parking je osiguran i nalazi se u hladu, a ispred objekta je i velika nadstrešnica za uživanje u gradelama, dobrom piću i još boljem društvu dragih domaćina.

Apartmani URANIJA

apartmani uranija 04

Ukoliko stvarno želite uživati u idealnom smještaju i savršenom odmoru posjetite apartmane URANIJA i ispričajte posebnu priču za sebe i svoju obitelj.

 

Novine.hr
DiscoverCroatia.net
CentarZabave.com

PONUDITELJ

+385915723435
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN