Mjesec hrvatskog turizma

Iskusite čari jeseni u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz snižene cijene ulaznica, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero i kampu Korana, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Cijena

kn -
- kn

Mjesec hrvatskog turizma

Iskusite čari jeseni u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz snižene cijene ulaznica, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero i kampu Korana, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo
mjesec hrvatskog turizma
Foto: Vedran Božičević

Radno vrijeme za posjet: 7:00 –18:00 h; Prodaja ulaznica: 7:00 – 15:00 h


CIJENE ULAZNICA

Dragi naši, u mjesecu hrvatskog turizma iskusite čari jeseni u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz snižene cijene ulaznica, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

 

Cjenik

Važna obavijest: nošenje maski za lice u panoramskim vozilima, na brodovima te u zatvorenim prostorima je obavezno.


NAJAM DRVENIH ČAMACA NA JEZERU KOZJAK: 70,00 KN/SAT

Unajmite drveni čamac i uživajte u vožnji preko najvećeg jezera nacionalnog parka – jezera Kozjak. Uzmite vrijeme za sebe i opustite se veslajući i promatrajući predivnu prirodu u jesenskom ruhu. Cijena najma iznosi 70,00 kn/sat.

Iznajmljivanje čamaca: 10:00 – 18:00 h


Mjesec hrvatskog turizma

PONUDA SMJEŠTAJA

ČARI JESENI NA PLITVIČKIM JEZERIMA

U ovo inspirativno i mnogima najdraže godišnje doba, pozivamo vas da prošetate šumskim stazama i šuškate koracima po raznobojnom lišću uz pogled na impresivne slapove Plitvičkih jezera. Odmorite u svoj raskoši boja i zabilježite toplinu jeseni na fotografijama koje će vas dugo podsjećati na radosti koje pruža boravak u prirodi.

Naš jesenski aranžman uključuje 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero i ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera. Kako bismo upotpunili plitvički jesenski ugođaj, pripremili smo vam, ovisno o broju noćenja, kombinacije popusta na brojne sadržaje: sat najma čamca na jezeru Kozjak, korištenje finske saune u hotelu Jezero, relax masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis, ulaznicu za Baraćeve špilje i najveći europski Pećinski park Grabovaču te jahanje na obližnjem ranču Terra. Za boravak od tri noćenja nudimo vam gratis sat najam čamca na jezeru Kozjak. Svima vama koji se odlučite za noćenje s doručkom, tijekom cijelog boravka nudimo popust na ručak ili večeru u našem bistrou Vučnica.

Želimo vam predivan doživljaj jeseni na Plitvičkim jezerima!

  • 1 noćenje s doručkom
  • ulaznica u Nacionalni park za cijelo vrijeme boravka
  • 50% popusta na najam čamca na vesla na jezeru Kozjak (1 sat),
  • 20% popusta na korištenje finske saune (uz prethodnu najavu na +385 53 751 40, 751 500)
  • 20% popusta na ručak ili večeru u bistrou Vučnica
  • 15% popusta na cijenu ulaznice u Baraćeve špilje
  • Cijena po osobi: od 510,00 kn

Rujan na Plitvičkim jezerima

GASTRO PONUDA

Lička kuća

Radno vrijeme: 11:00 – 23:00

Ako tražite široku ponudu specijaliteta autohtonih okusa pripremljenih na nove načine i još posluženu u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti. Zamislite samo ovaj prizor – otvoreno ognjište, pucketanje vatre koja titra ispod ražnja, zrak ispunjen aromatičnim začinima i mirisima koji najavljuju da će se svježe pečen specijalitet pojaviti na vašem tanjuru za samo nekoliko minuta. Uz tradicionalne okuse pripremljene na nove načine, u Ličkoj kući se i dalje može uživati i u okusima tradicionalno pripremljene janjetine i teletine ispod peke, ličkog krumpira… Ovakva jela potrebno je rezervirati minimalno tri sata prije dolaska. Pogledajte JELOVNIK.


Bistro Vučnica

Radno vrijeme: 07:00 – 23:00

Dva kilometra od južnog ulaza (Ulaz 2) u nacionalni park, smjestio se bistro Vučnica, s pogledom na maleno skijalište i predivnu prirodu koja ga okružuje. Bistro Vučnica nudi posjetiteljima domaće kobasice, pizze, hamburgere te slastice poput torte od base. Pogledajte JELOVNIK.


Restoran Jezero

Radno vrijeme a la carte restorana: 11:00 – 23:00

Radno vrijeme Lobby bara: 07:00 – 23:00

Neobuzdana ljepota prirode Nacionalnog parka Plitvička jezera očarava svakog posjetitelja – kristalna jezera, žuborenje vode, huk slapova, a sve to u zelenom zagrljaju šumskog okruženja, razlog su zašto su Plitvička jezera uvjerljivo najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Najveće među njima je jezero Kozjak, utkano u niz od 12 bisera koji čini splet Gornjih jezera, međusobno odvojenih sedrenim barijerama. Upravo se u toj oazi, začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen tek tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio Hotel Jezero – pravi dragulj zelenog odmora. U hotelu se nalazi istoimeni restoran Jezero koji će vam pružiti pogled na opuštajuće zelenilo. Ugodna atmosfera vanjske terase s pogledom na jezera osvaja u jednakoj mjeri kao i široka ponuda pića i slastica. Saznajte više.

 

OSTALI OTVORENI UGOSTITELJSKI OBJEKTI


ŠTO POSJETITI U OKOLICI PARKA

app

Vođeni željom da dođete zbog jezera, a ostanete zbog prirode i avanture, pripremili smo preporuke što posjetiti u okolici Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na aplikaciji se nalaze preporuke što pogledati, koje aktivnosti isprobati, na koje biciklističke staze se otisnuti… Na vama je odabrati vama najzanimljivije. Želimo vam predivan posjet i odmor u Nacionalnom parku Plitvička jezera te pregršt avantura u našoj okolici.

Pregledaj preporuke Što posjetiti u okolici Parka na web aplikaciji Parka.

 

NP Plitvička jezera.hr

Novine.hr

Centarzabave.com

PONUDITELJ

DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN