Lipanj na Plitvičkim jezerima

Iskusite proljetnu čaroliju u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz snižene cijene ulaznica, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero i kampu Korana, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Cijena

kn -
- kn

Lipanj na Plitvičkim jezerima

Iskusite proljetnu čaroliju u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz snižene cijene ulaznica, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero i kampu Korana, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.
Plitvička jezera 00

 

CIJENE ULAZNICA

Cijena Ulaznica

 

DVODNEVNE CIJENE ULAZNICA

Dvodnevne Cijene Ulaznica

 

NAJAM DRVENIH ČAMACA NA JEZERU KOZJAK: 70,00 KN/SAT

Unajmite drveni čamac i uživajte u vožnji preko najvećeg jezera nacionalnog parka – jezera Kozjak. Uzmite vrijeme za sebe i opustite se veslajući i promatrajući predivnu prirodu koja se budi. Cijena najma iznosi 70,00 kn/sat.

Iznajmljivanje čamaca: 10:00 – 16:00 h

 

Lipanj na Plitvičkim jezerima

 

REZERVIRAJTE SVOJ SMJEŠTAJ U SRCU PARKA – U HOTELU JEZERO

RADOSTI PROLJEĆA NA PLITVIČKIM JEZERIMA

Pozivamo vas da se odmorite u proljetnom zagrljaju prirode, uživate na svježem zraku, toplim zrakama sunca te bojama i zvukovima koji u nama potiču pokret i vedro raspoloženje. Inspirirani proljetnim ugođajem u Nacionalnom parku Plitvička jezera, za vas smo pripremili pakete od dva ili tri noćenja s uslugom polupansiona u hotelu Jezero, ulaznicu u Park te sat najma čamca na vesla za istraživanje kutaka najvećeg plitvičkog jezera Kozjak.

Aranžmani 26. 3. – 30. 6. 2021.: 1 noćenje s doručkom, ulaznicom u Nacionalni park za cijelo vrijeme boravka, 50% popusta na najam čamca na vesla na jezeru Kozjak (1 sat), 20% popusta na ručak ili večeru u bistrou Vučnica, 20% popusta na korištenje finske saune u hotelu (obavezna rezervacija termina), 20% popusta na RELAX masažu u salonu Fors Fortis (30 ili 60 minuta) (obavezna rezervacija termina): od 510,00 kn po osobi.

AKTIVNI LIPANJ U KAMPU KORANA

U lipnju, tom čarobnom dobu godine koje donosi pozitivne vibracije ranog ljeta, pozivamo vas da odložite na trenutak svakodnevne brige i digitalne medije te osjetite ritam prirode, uživate u bogatstvu zelenila, svježem zraku, mirisima poljskog cvijeća i prostranim ličkim krajolicima.

U aranžmanima koje smo pripremili za vas, sa smještajem u ugodnom i umirujućem ambijentu kampa Korana tik uz kanjon rijeke Korane, naći će se zasigurno za svakog po nešto za nezaboravan aktivni odmor u prirodi. Otkrijte lipanjski šarm Nacionalnog parka Plitvička jezera, uživajte u odsjaju vode dok veslate jezerom Kozjak na drvenom čamcu, doživite jedinstveno iskustvo mraka i netaknutosti prirode u Baraćevim špiljama, upustite se u vlastitu avanturu s nordijskim štapovima i prošetajte lokalnim stazama, osjetite nalet adrenalina u obližnjem adrenalinskom parku ili dodirnite divljinu na jahačkim turama… Izbor je vaš!

Naša ponuda uključuje 2 ili 3 noćenja u bungalovima kampa Korana, s BB ili HB uslugom te ulaznicom u Nacionalni park Plitvička jezera. Uz navedeno vam nudimo popuste na sat najma čamca na vesla na jezeru Kozjak, jahačke ture na ranču Terra, usluge Adrenalin parka Plitvice te popuste na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana, ukoliko ste odabrali noćenje s doručkom.  Za sve vas koji se odlučite ostati tri noći, uz sve navedene popuste, aranžman uključuje ulaznicu u Baraćeve špilje, dok su sat najma čamca na vesla po jezeru Kozjak i najam štapova za nordijsko hodanje gratis. U kampu Korana na raspolaganju su vam i restoran s vanjskom terasom, trgovina, prostor za grill i besplatan prijevoz do Parka i natrag.

Posjetite kamp Korana u lipnju i doživite dolazak ljeta na Plitvičkim jezerima!

(Napomena: bungalovi nisu opremljeni vlastitim kupaonicama već imaju na raspolaganju novouređeni zajednički sanitarni čvor).

Lipanj na Plitvičkim jezerima

NP Plitvička jezera.hr

Centarzabave.com

PONUDITELJ

DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN