Terme Sveti Martin

Dočekajte ljetne vrućine raširenih ruku i spremni na nove avanture za pamćenje!

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Izvorska 3, 40313, Sveti Martin na Muri

Cijena

kn -
- kn

Terme Sveti Martin

Dočekajte ljetne vrućine raširenih ruku i spremni na nove avanture za pamćenje!

Terme Sveti Martin dobro su poznato kupalište s ljekovitom termomineralnom vodom. Osvježenje od ljetnih vrućina možete potražiti i u sklopu vanjskog Aquaparka uz pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktove s hranom i pićem i odličnom atmosferom animacijskog tima.

More i plaže zamijenite vanjskim bazenima s pogledom na zelenilo kontinenta I uživajte izležavanjem na ležaljkama ispod suncobrana ili odaberite svoje mjesto u prirodnoj hladovini i prepustite se užicima koji vas čekaju.

Za one najmlađe, ali I starije željne adrenalina tu je I tobogan ili zip line. Spustite se po toboganima i zaronite u osvježenje ili pomaknite granice uz nezaboravno iskustvo spuštanja zip lineom u suradnji s Accredo centrom. Pogled na cijeli Aquapark iz ptičje perspektive nikada nećete zaboraviti.

Ako vam se ne da izležavati zaigrajte odbojku na pijesku!. Kako bi se izvrsno zabavili vi I vaši klinci, te s njima stvorili najljepše uspomene iz djetinjstva za to će se potruditi animacijski tim. Sadržaji su prilagođeni različitim uzrastima. Planirate li cjelodnevni boravak na Aquaparku, čekaju vas ukusni zalogaji pripremljeni od namirnica lokalnih proizvođača hrane. Posjetite Pool Lounge i uživajte u samoposlužnom ručku.

 

 

Adresa: Izvorska 3, 40313, Sveti Martin na Muri

Telefon: +385 (0) 40 371 111

 Email: [email protected]

PONUDITELJ

Terme Sveti Martin
The Temple of Life
Svijet zdravih užitaka
+385 (0) 40 371 111
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN