Fun Park Biograd

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite nezaboravnu avanturu.

Kategorija ponude

Lokacija ponude

X.Jankolovački 9, 23210, Biograd na Moru

Cijena

kn -
- kn

Fun Park Biograd

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite nezaboravnu avanturu.

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale.

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. U sezoni 2018. otvorene su i nove atrakcije koje do sada nisu viđene na ovim prostorima. Jedna od njih je i avanturističko virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije pod nazivom XD Dark Ride. Osim vožnji, zabavljati će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koji dolaze iz raznih dijelova svijeta. Redovito se organiziraju koncerti i dovode vaša omiljena televizijska lica.

U ovom zabavnom parku ima za svakoga ponešto. Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u Games Hall igraonici može biti po Vašem ukusu. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za Vaše najbliže u našoj suvenirnici. U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!

 

Adresa: X.Jankolovački 9, 23210, Biograd na Moru

Telefon: 023 630 377

Email: [email protected]

 

PONUDITELJ

Fun Park Biograd
FUN PARK BIOGRAD d.o.o.
Avantura za cijelu obitelj
023 630 377
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN