Izletiste Petek

Dođite zabavite se na sportskim terenima. Za najmlađe je bogato opremljeno dječje igralište.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Etanska ulica 4, 10310, Ivanić Grad

Cijena

kn -
- kn

Izletiste Petek

Dođite zabavite se na sportskim terenima. Za najmlađe je bogato opremljeno dječje igralište.

Izletište Petek je sportsko-rekreacijski centar smješten u Ivanić Gradu, udaljen tek 29 km od Zagreba u neposrednoj blizini prekrasno uređenih ivanićgradskih ribnjaka u ugodi prirodne tišine, udaljeno od gradske vreve i buke. Nudi sve potrebno za dobru zabavu, odmor i opuštanje. Sportski tereni oduševit će sve koji su uvijek spremni za izazove, sadržaji za djecu prilagođeni su za zabavu mališana, a neodoljiva gastronomska ponuda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Sportski sadržaji organiziraju se tijekom cijele godine što ovo izletište čini savršenim mjestom za rekreaciju u bilo koje godišnje doba. Bilo da ste pravi sportski profesionalac ili se samo rekreativno bavite sportom, oduševit će vas ponuda aktivnosti ovog izletišta. Posjetitelji se mogu okušati u nogometu, tenisu i sportovima na pijesku kao što su: nogomet, rugby, rukomet i odbojka.

Na izletištu Petek ima ponešto za svakoga, pa tako za one najmanje tu je zabavni park, karting i trampolin! Mališani se bezbrižno mogu zabavljati na sadržajima primjerenim njihovoj dobi, dok se roditelji rekreiraju odabranim sportskim aktivnostima ili uživaju u popodnevnoj kavici na suncu.

PONUDITELJ

Izletiste Petek
Izletište Petek
Sportski tereni, sadržaji za djecu, vrhunska gastronomska ponuda i ugodna atmosfera čine Izletište Petek idealnim mjestom za obiteljski odmor i rekreaciju!
00385 1 2883 070
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN