Terme Jezerčica

Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Toplička 80, 49240 Donja Stubica

Cijena

kn -
- kn

Terme Jezerčica

Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom.

Terme Jezerčica nalaze se u Donjoj Stubici. Nude smještaj u udobnom hotelu s 47 soba. U termama Jezerčice se možete opustiti se u spa i wellness zoni i uživati u vodenom parku s osam bazena. Svoja nepca nahranite u a la carte restoranu koji nudi tradicionalnu zagorsku kuhinju. Prirodne termalne vode u kompleksu toplica neće vam nedostajati. Posjetite toplice i isprobajte autohtonu masažu s ručno rađenim biljnim pindama.

Vodeni park hotela Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom. Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

UNUTARNJI VODENI PARK
Unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola.

VANJSKI VODENI PARK
Vanjski vodeni park je otvoren u ljetnim mjesecima te gosti mogu uživati u velikom bazenu, bazenu s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima.

 

Adresa: Toplička 80, 49240 Donja Stubica

Telefon: +385 49 200 600

Email: [email protected]

PONUDITELJ

Terme Jezerčica
Terme Jezerčica
Tako blizu, a dovoljno daleko
+385 49 200 600
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN