Stubičke toplice

Neka termalna voda otkrije ljepotu u Vama – priuštite tijelu termalni doživljaj.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Park Matije Gupca 1,49 244 Stubičke Toplice

Cijena

kn -
- kn

Stubičke toplice

Neka termalna voda otkrije ljepotu u Vama - priuštite tijelu termalni doživljaj.

Stubičke toplice nalaze se u blizini Medvednice u Hrvatskom zagorju na izvoru termalne i ljekovite vode. Isprobajte gastronomske delicije, uživajte u nekom od spa i wellness paketa, saunama, masažama i plivanju u jednom od bazena. Specijalna bolnica opremljena je suvremenom medicinskom opremom koja će zadovoljiti potrebe svih pacijenata, čak i one kojima je potrebna jedinstvena masaža.

Prirodni ljekoviti činitelj Stubičkih Toplica je termalna voda, temperatura na izvoru do 69° C, a prema analizi i balneološkoj klasifikaciji izvršenoj 1997. godine u balneološkom laboratoriju Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, stubička voda je kalcijeva (Ca) – magnezijeva (Mg) – hidrogen karbonatna (HCO3) – sulfatna (SO4) hipotermna, a odlikuje se radioaktivnošću od 3,16 Macheovih jedinica.
Specijalna bolnica obuhvaća tri objekta – Maksimilijan, Dijana i Toplice u kojima se ukupno nalazi 267 kreveta. Usluge pruža privatnim korisnicima, turistima i građanima.

 

Adresa. Park Matije Gupca 1, 49 244 Stubičke Toplice

Telefon: +385(49) 201 007

Email: [email protected]

PONUDITELJ

Stubičke toplice
Stubičke Toplice
Priuštite tijelu termalni doživljaj.
+385(49) 201 007
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN