Zagorje Blues Etno Festival

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Sv. Križ Začretje, Zabok, Krapinske Toplice, Klanjec

Cijena

0 kn -
- 0 kn

Datum početka

prosinac. 5, 2023.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

prosinac. 5, 2023.

Vrijeme završetka

h

Zagorje Blues Etno Festival

Zagorje-Blues-Etno-Festival1

Zagorje Blues Etno Festival skup je glazbenih događanja koja objedinjuju zabavu i neposredan ulaz u svijet glazbe, u ovom slučaju svijet bluesa i etna, te kroz koncerte, radionice, izložbe i neformalna druženja približava izvođača publici i obrnuto. ZBEF posjetiteljima nudi prisniji pristup glazbi, dok ujedno omogućuje upoznavanje lokalnih zagorskih običaja, autohtone gastronomije i raznolikost turističke ponude.

Zagorje Blues Etno Festival skup je glazbenih događanja koja objedinjuju zabavu i neposredan ulaz u svijet glazbe, svijet bluesa i etna, kroz koncerte, radionice, izložbe i neformalna druženja. ZBEF omogućuje upoznavanje lokalnih zagorskih običaja, autohtone gastronomije i raznolikost turističke ponude.
Nakon višegodišnjeg iskustva profesionalnog blues i etno glazbenika i kroz sudjelovanja na brojnim inozemnim festivalima, rađanje ideje o organizaciji jednog sličnog festivala u Zagorju činilo se kao logičan slijed događaja. U srodnosti stilova koje kombiniram, blues koji uključuje i etno glazbu, objediniti ta dva žanra i dati im priliku da se zajednički predstave još je veći izazov i poticaj. Ovaj festival obuhvaća cijeli spektar mogućnosti, a sve u cilju dopiranja do publike svih uzrasta, dakle “od predškolaca do umirovljenika, za svakoga ponešto”.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Udruga građana Delta
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN