Skywalk na Biokovu

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Park prirode Biokovo

Cijena

kn -
- kn

Skywalk na Biokovu

Impozantna atrakcija Skywalk na Biokovu nalazi se na 1.228 metara visine. Spektakularna nebeska šetnica svojim hrabrim posjetiteljima osigurava ni manje ni više nego šetnju kroz oblake, ali i pogled od kojeg zastaje dah.

Ova jedinstvena atrakcija na Biokovu, istovremeno impresivan i zastrašujuć vidikovac Ravna Vlaška, smješten je iznad ponora ,na rubu litice, a površine je 40 kvadratnih metara. Vidikovac je izgrađen u obliku polukruga, a specifično je što su pod i vanjske stranice  od stakla, što daje osjećaj nebeske šetnje. Sve to skupa čini ga prvim takvim u Hrvatskoj, ali i jedinstvenim u Europi.

Cilj šetnje platformom je stvaranje jedinstvenog doživljaja planine, visine i mora, odnosno jedinstvena i atraktivna platforma omogućava posjetiteljima ekstremnu i nezaboravnu šetnju u kontroliranim uvjetima. Staklena šetnica strši 12 metara izvan litice te osim što pruža pogled na  otvoreno more, omogućuje i doživljaj biokovskih stijena iz ptičje perspektive.

Vidikovac se nalazi na 13. kilometru biokovske ceste, koja vodi od ulazne recepcije Parka prirode Biokovo do najvišeg biokovskog vrha Sveti Jure na nadmorskoj visini od 1762 metra. U sklopu vidikovca je i info centar te geološki stup – trodimenzionalni prikaz presjeka stijena koje su formirale područje Biokova od njegova postanka do danas s geološkom tablicom vremena i opisom starosti i vrsta stijena.

Posjet najatraktivnijem vidikovcu u Hrvatskoj ostavit će vas bez daha. Zaljubit ćete se u Biokovo na prvi pogled.

PONUDITELJ

Skywalk na Biokovu
Javna ustanova "Park prirode Biokovo"
+385(0)21 616 924
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN