Premium Camping Resort Krk

Obiteljski eko kamp

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Narodnog preporoda 80, Krk

Cijena

kn -
- kn

Premium Camping Resort Krk

Obiteljski eko kamp

Obiteljski eko kamp, od 2016. godine pozdravlja svoje goste kao prvi kamp s 5* u Hrvatskoj. Camping Resort Krk, ugodnom šetnjom udaljen od stare jezgre grada Krka pružiti će vam sve za nezaboravan obiteljski odmor.

Spokoj i mir pronaći ćete u mobilnim kućicama s čijih se terasa pruža pogled na more. Prostrane parcele Krk Premium Camping Resorta idealne su za obiteljsko kampiranje. Sve su opremljene priključkom električne energije, raspolažu potpuno opremljenom kuhinjom, klimatizacijom i prostranom terasom za obiteljska druženja ili večernje opuštanje uz zalazak sunca. Birati možete između romantičnih mobilnih kućica za dvoje, obiteljskih mobilnih kućica u blizini dječjeg igrališta ili modernih mobilnih kućica za istinske hedoniste. Bella Vista Premium Village mobilne kućice posebne su po pogledu na more koji se pruža s njihovih terasa, vlastitom bazenu, uređenoj šetnici sa zabavnim sadržajima i to sve u zoni bez prometa.

U Camping Resortu Krk ćete zasigurno pronaći plažu za sebe – šljunčana, popločana, naturistička i plaža za kućne ljubimce. Iznad svih se vijori Plava zastava – potvrda čistoće mora i obale. Prepustite se potpunom wellness iskustvu na vanjskom grijanom bazenu. Isključite se od ostatka svijeta i prepustite masaži, slapu ili gejziru bazena. Dok vi uživate u danu samo za sebe, vaši najmlađi se mogu zabaviti s vršnjacima u novom vodenom parku prepunom toboganima i atrakcijama.

 

 

Adresa: Narodnog preporoda 80, Krk

Telefon: +385 52 465 010

Email: [email protected]

 

PONUDITELJ

Premium Camping Resort Krk
Valamar Riviera
Odmor i zabava za cijelu obitelj
+385 52 465 010
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN