Etno park Zagreb

Ljetnikovac s pogledom na Zagreb i Medvednicu.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Gradska ulica 4, Mala Mlaka, 10020 Novi Zagreb

Cijena

kn -
- kn

Etno park Zagreb

Ljetnikovac s pogledom na Zagreb i Medvednicu.

Sanjali ste o drvenoj kući, mirisu svježe pokošene trave, o vrtu punom mirisnog cvijeća, uređenom voćnjaku, o obitelji gdje ste zajedno kao jedno, gdje gledate svoju djecu kako trče i vrište od radosti, a vi nasmijani sretni i ispunjeni…

Nije to bajka, takav osjećaj ćete doživjeti u Etno parku Zagreb.

Čarobni etno park niknuo je u neposrednoj blizini grada Zagreba. Neodoljivo, čarobno i mirno mjesto bijeg je u neka prošla vremena, posjet bogatoj povijesti hrvatskih krajeva.

U jesen 2016. godine, sedam kilometara od Međunarodne zračne luke dr. Franje Tuđmana i osam kilometara od središta grada, u Novom Zagrebu, u selu Mala Mlaka, Etno park Zagreb toplo je otvorio svoja vrata posjetiteljima. Čarobna turistička destinacija za sve one koji se žele opustiti od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Mjesto na kojem prestaje stres, nestaje buka i gdje se čini kao da Sunce nikad ne zalazi. Pruža mir, ne samo svojim krajolikom, već i toplinom koju širi. Svaki detalj tamo je napravljen s ljubavlju i svaki ima svoju priču, koja seže u one možda ne tako daleke, zaboravljene dane.

Bilo da želite uživati ​​u povijesti i umjetnosti, ili jednostavno provesti dan na pikniku s obitelji, etno Park Zagreb idealno je mjesto za bijeg od gradske vreve.

Na ulazu će biti teško ne primijetiti drvenu kuću pod nazivom „Kolekcija uspomena“, opremljenu starinama koja predstavljaju kombinaciju različitih stilova. U sklopu Etno parka Zagreb nalazi se i jedna manja drvena kuća, jednako uređena. Zatim slijedi ljetna kuća, u kojoj možete pronaći hladovinu tijekom vrućih ljetnih dana, a u hladnijim se danima ovo mjesto pretvara u čarobni zimski vrt, koji će vas ugrijati uz šalicu čaja ili kuhanog vina. Pored ljetne kuće nalazi se igralište stvoreno za igru, smijeh i nova prijateljstava. Tu je i dvorana za proslave i okupljanja, koju možete mijenjati i prilagođavati po želji, što ga čini najboljim mjestom za svaku priliku.

PONUDITELJ

Etno park Zagreb
OPG Nikolina Fiolić – Etno Park Zagreb (Izletište)
Otvoreno u ljetnim mjesecima.
00385 1 6701 815
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN