Obiteljsko izletište Dva potoka

U prekrasnom zagorskom ambijentu, tridesetak kilometara od Zagreba.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Ul. Branka Masnjaka 122, 10269, Luka

Cijena

kn -
- kn

Obiteljsko izletište Dva potoka

U prekrasnom zagorskom ambijentu, tridesetak kilometara od Zagreba.

Iz samog naziva restorana ‘DVA POTOKA’, lako se da naslutiti da se nalazi u neposrednoj blizini dvaju potoka, a priroda je htjela da se baš na tom mjestu potoci spajaju i pretaču u jedan. Da bi mjesto bilo još atraktivnije, jedan potok premošten je drvenom sjenicom, koja za vrućih dana zaista pruža jedinstven doživljaj ljetne terase.

Kuhinja je bazirana na gastronomskom bogatstvu Hrvatskog Zagorja. Tako ćete na meniju naći slasne štrukle, sir i vrhnje, puricu s mlincima i još mnogo toga. Kao posebnu ponudu izdvaja se i divljač koja se na jelovniku može naći petkom i vikendom.

U sklopu restorana nalazi se i lijepo dječje igralište površine 500m2 koje sa svojim ljuljačkama, toboganom i klackalicama, te raznim, u drvetu rezbarenim životinjama, osobito veseli najmlađe goste. U sklopu igrališta, također smo postavili drvene stolove i klupe, pa i na njegovanom, zelenom travnjaku i čistom zraku, skupa sa svojim mališanima, možete uživati u specijalitetima iz kuhinje.

Na imanju, tik uz potok, smješten je i mali zoološki vrt. Osobit doživljaj predstavlja djeci, a dom je mnogim domaćim i divljim životinjama. Tu se između ostalih životinja može upoznati prekrasne paunove, purice, patke, guske, japanske koke, domaće kokoši, zečeve, konja, jarca, kravu, ovce, te prelijepe i umiljate jelene, košute i muflone.

PONUDITELJ

Obiteljsko izletište Dva potoka
Restoran Dva potoka
Ideja za savršen vikend!
00385 1 3393 484
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN