Urban Fest Osijek

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

lijeva obala Drave, kod katakombi

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

rujan. 26, 2020.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

rujan. 26, 2020.

Vrijeme završetka

h

Urban Fest Osijek

Urban Fest Osijek1

UFO je prepoznatljiv brand grada Osijeka. Cilj festivala je širenje urbane kulture, supkulture, povezivanje publike sa scenom i obrnuto.

Festival nudi posebno mjesto za osječku scenu, koja će biti kvalitetno zastupljena kroz svih pet dana festivala. Nastupiti će trenutno najveće osječke glazbene zvijezde, koje rasprodaju koncerte i klubove po cijeloj Hrvatskoj, ali i regiji.

Festival više nije demo karaktera, no to ne znači da publika neće moći čuti najbolje neafirmirane bendove u regiji. Ove godine su oni odabrani na drugačiji način te nema nikakve sumnje kako će se to pokazati kvalitetnih rješenjem, budući da je riječ o bendovima koji bi već za godinu ili dvije mogli dogurati do headline materijala s mnoštvom fanova.

Kroz pet dana, UFO binom će prodefilirati između 20 i 25 bendova iz više država, što također potvrđuje kako je festival još uvijek uspio ostati internacionalnog karaktera, a to je ono čime se u organizaciji posebno ponose.

Svima koji vole dobru zabavu u opuštenoj atmosferi na otvorenom ovo je jedan od omiljenih glazbenih događaja u gradu. Uz bendove, publika će imati priliku uživati u ponajboljim DJ-ima iz regije, ali i šire. Konceptualno posložena priča ima odlomke koji će zadovoljiti niz generacija koji su odrasli ili odrastaju uz aktualne glazbene trendove koji nisu nužno dio mainstream scene.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN