Na Pivo u Karlovac

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Karlovac

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

kolovoz. 21, 2020.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

rujan. 4, 2020.

Vrijeme završetka

h

Na Pivo u Karlovac

Posjetite Karlovac i guštajte u odličnoj ponudi točenih i flaširanih piva!

Do 4. rujna traje akcija “Na pivo u Karlovac”. Karlovački kafići i pubovi pripremili su posebne ponude piva, glazbeni program, nagradne kvizove… Na vama je da istražite slikovite gradske kutke, isprobate aktivnosti na popularnim karlovačkim rijekama, a zatim krenite u istraživanje pivskih lokacija.

Uz pivo dobro ide i fina hrana, a za to su se pobrinuli karlovački restorani koji nude vrhunske menije s pivskom aromom. Kliknite na link i saznajte gdje se nalazi ponuda sjajnih pivskih specijaliteta.

Značenje poziva “idemo na kavu” u Karlovcu zapravo ne znači uvijek baš na kavu. Taj poziv puno češće znači “idemo na pivo” i obvezuje vas na minimalno 2-3 sata uživanja u opuštajućem razgovoru na nekoj od omiljenih karlovačkih terasa.

Pozivamo vas da istražite pivsku ponudu caffe barova i pubova, pronađite svoju omiljenu pivsku lokaciju, istražite pivsku ali i druge ponude Karlovca. Rashladit se osim na terasama kafića možete i na Foginovom kupalištu, podvodni svijet rijeka istražiti možete u Slatkovodnom akvariju Aquatika, a povijest grada čeka vas na Starom gradu Dubovcu ili pak u Gradskom muzeju i Muzeju Domovinskog rata na Turnju. Pravu opuštajuću atmosferu pronaći ćete u karlovačkim parkovima i perivojima. Stoljetno blago grada nalazi se u Franjevačkom muzeju, no jeste li znali da i franjevci u Karlovcu imaju vlastito pivo originalnog naziva – FrKa?

Jedan dan nije dovoljan za sve doživljaje, okuse i sjajna piva. Uostalom, najbolje je planirati vikend u Karlovcu i opušteno otkriti sve što vam naš grad ima za ponuditi.

Detalje saznaj na visitkarlovac.hr!

 

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Na Pivo u Karlovac
Turistička zajednica grada Karlovca
Petra Zrinskog 3, 47000 Karlovac
+385 47 61 51 15
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN