Krk Music Fest

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

kolovoz. 10, 2020.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

kolovoz. 10, 2020.

Vrijeme završetka

h

Krk Music Fest

Krk Music Fest 1

Povodom Svjetskog dana glazbe koji se obilježava 21. lipnja, održava se po drugi put Krk Music Fest koji će od 21. do 23. lipnja na tri dana grad Krk pretvoriti u mjesto na kojem će se komunicirati univerzalnim jezikom koji ne poznaje granice. Festival je ujedno i odlična prilika za jedinstven doček ljeta uz odlični glazbeni program i neodoljivu gastro ponudu.

Glazba je u turizmu vrlo važna i prisutna, stvara atmosferu, prenosi kulturni identitet, stvara doživljaje i priliku za zabavu. Krk Music Fest će u tri dana predstaviti publici vrhunske hrvatske umjetnike, ali i amatere koji svoje slobodno vrijeme rado provode u društvu prijatelja i glazbe.
Otvaranje festivala povjereno je najstarijoj krčkoj kulturnoj udruzi, Gradskoj glazbi Krk, koja uz kraće prekide postoji od 1832. godine. U glazbenom dijelu programa publika će moći uživati u nastupima lokalnih folklornih društava, DJ-eva i u večernjim koncertima.
Izdvajamo vrhunske glazbene goste – Matija Dedić, Lea Dekleva i Tedi Spalato upriličit će Večer za Arsena u čast neponovljivom Arsenu Dediću, kao i koncerte poznatog splitskog glazbenika Gibonnija te svjetski priznatog gitarističkog virtuoza Damira Halilića Hala.
Bit će tu i plesni program, kinopredstave te radionice plesa, pjevanja i rukotvorina. Ljubitelji gastronomije također će doći na svoje jer ih čeka internacionalna street food ponuda, ali i hrvatski specijaliteti u street food verziji.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Turistička zajednica Grada Krka
Vela placa 1/1, 51500 Krk
+385 51 221 414
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN