Good Food Festival u Dubrovniku

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

siječanj. 28, 2023.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

siječanj. 28, 2023.

Vrijeme završetka

h

Good Food Festival u Dubrovniku

Good food festival u Dubrovniku1

Turistička zajednica grada Dubrovnika tradicionalno organizira Festival dobre hrane – gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane, koja se održava u listopadu i na kojoj će se naći mnoga događanja. Festival sadrži raznoliku ponudu ukusne hrane i vrhunskih vina.

Tijekom festivala bit će organizirano nekoliko radionica, poput radionice pripreme tradicionalnih dubrovačkih slastica i tradicionalnih hrvatskih jela, kao i radionice o stylingu hrane i fotografiranju hrane. Za sve ljubitelje dobrih koktela organizirat će se radionica pripreme koktela. Središnji događaj festivala bit će tradicionalna Večera s poznatim kuharom, koja sadrži gurmanski program koji je savršeno nadopunjen glazbenim programom. Ovogodišnji bogati program Festivala dobre hrane uključuje i zanimljive prezentacije, dalmatinski brunch, kao i tradicionalni sajam zdrave hrane na Pileu.
Vrhunac Festivala dobre hrane je poznati Dubrovački stol koji se proteže cijelim rasponom Straduna na kojem će biti predstavljeni brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i vrhunske kuhinje koji svoje znanje i vještine prikazuju na izložbi. Vjerujemo da će ovogodišnji Festival dobre hrane okupiti brojne ljubitelje originalnih, tradicionalnih, ali i modernih jela te da će festival oduševiti svakog posjetitelja, baš kao što je to bio slučaj s prethodnim izdanjima festivala.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Turistička zajednica grada Dubrovnika
rsalje 5, 20000 Dubrovnik
+385 20 323-887
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN