Experience Crikvenica

gastro – outdoor – wellness

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

ožujak. 23, 2023.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

ožujak. 23, 2023.

Vrijeme završetka

h

Experience Crikvenica

gastro – outdoor – wellness
experience crikvenica

Ljetni dani su iza nas, jesen se polako prišuljala i otkrila nam neke nove ljepote Rivijere Crikvenica, a time i niz mogućnosti za uživanje na otvorenom. Posebne doživljaje u Crikvenici tijekom jeseni, Turistička zajednica Grada Crikvenice pretočila je u program Experience Crikvenica (Gastro-Outdoor- Wellness). Projekt je to koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica pa možemo zaključiti kako je Experience Crikvenica uistinu doživljaj za sva osjetila.

experience crikvenica 01
Foto: TZG Crikvenica

Experience Crikvenica

gastro – outdoor – wellness

Poznato je da je Rivijera Crikvenica oaza zdravlja, a veliki izbor šetnica, biciklističkih i pješačkih staza, posebnih atraktivnosti poput Ljubavne cestice i Mediteranskog labirinta ljubavi, pružaju mogućnost opuštanja i rekreiranja u svako doba godine. O tome da TZG Crikvenice podržava svaki oblik rekreacije i zdravog aktivnog života govori veliki broj manifestacija takve vrste na području čitave rivijere, a dokaz o uspješnosti provođenja takvih aktivnosti je oznaka Official Wellness Champion 2021 koju je TZG Crikvenice dobila uključivši se u program World Wellness Weekend 18. i 19. rujna ove godine.

experience crikvenica 02
Foto: TZG Crikvenica

U duhu navedenoga, TZG Crikvenice je tijekom rujna i listopada pripremila niz nenaplatnih aktivnosti na otvorenome u koje se možete uključiti u samo nekoliko klikova. Svakog vikenda počevši od petka 24.9.2021. do konca listopada profesionalni vodiči i fitness treneri vodit će organizirane sportsko-rekreativne programe:

  • Svakog petka od 16:00 sati je okupljanje na Trgu Stjepana Radića za organizirano nordijsko hodanje pod stručnim vodstvom. Popularna šetnja kojom se aktivira 90 posto mišića, a odnosu na klasično hodanje, sagorijeva čak do 40 posto više kalorija aktivirajući pritom jednako gornji i donji dio tijela.
  • Subote su rezervirane za dvije aktivnosti. Jutarnja rekreacija koja započinje u 10:00 sati na plaži hotela Kaštel probudit će u vama pravi sportski duh, a pritom ćete uživati u predivnom okruženju na svježem zraku u prisustvu ljekovitog aerosola. Radi se o funkcionalnom grupnom treningu uz more koji će vas pripremiti za popodnevnu aktivnost – aktivnu šetnju i trening u prirodi pod vodstvom profesionalnih trenera, koja započinje u 16:00 sati s Trga Stjepana Radića.
  • Za organiziranu aktivnost nedjeljom u pomoć ćete pozvati svog „dvo-kotačnog prijatelja“, obzirom da se radi o vođenoj biciklističkoj turi. Vožnja obuhvaća područje Crikveničko-vinodolske rivijere, a start je svake nedjelje u 10:00 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Ne brinite, ukoliko vaš „prijatelj“ trenutno nije dostupan ili nije savršeno spreman za ovu aktivnost, TZG Crikvenice će vam pomoći s informacijom o najmu bicikla po najboljoj cijeni i uz dostavu na željeno mjesto.

Sve detalje o navedenim aktivnostima pronaći ćete na www.rivieracrikvenica.com. Prijave su obvezne te putem ove POVEZNICE možete odmah izvršiti prijavu na željeni program. U slučaju lošeg vremena aktivnosti se otkazuju.

experience crikvenica 03
Foto: TZG Crikvenica

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i u gastro delicijama odabranih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenica začinjenim posebnom jesenskom notom. Krem juha od bundeve, istarski boškarin, domaći ravijoli, štruklice od sira, kukuruzna svila, roast beef i poširana kruška s orasima samo su neka od jela koje možete kušati po promotivnim cijenama od 120 kuna za meni od 3 ili 240 kuna za meni od 5 slijedova. Ugostiteljski objekti koji su uključeni u gastro jesen u Crikvenici su Hotel „Esplanade“, Hotel „Crikvenica“, „Karoca“ i „Burin“ u Crikvenici te „Ulika“ u Selcu.

Kako bi Vaš doživljaj Crikvenice bio potpun ova rivijera kao jedna od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma pripremila je i posebne jesenske pakete u Thalassotherapiji i Termama Selce.

Thalassotherapia Crikvenica Vam nudi vikend pakete u odabranim terminima (listopad i studeni) uz popust na redovnu cijenu smještaja i gratis masažu, zatim Thalasso Medical Spa preventivne i kurativne medicinske programe te dodatne pogodnosti uz tretmane za njegu tijela i lica.

Relaksirajte se, odmorite i dovedite u top-formu uz stručnjake Poliklinike Terme u Selcu! Odaberite  program za zdravlje i ljepotu u trajanju 2-5 dana, u potpunosti prilagođen vašim potrebama. Posjetite vaš izvor zdravlja na crikveničkoj rivijeri i doživite vrhunski wellness i medicinski tretman za sva osjetila!

Dođite i budite dio jesenske priče u Crikvenici, neka ovo bude Vaš doživljaj. Opustite duh i tijelo, iznenadite nepce vrhunskim delicijama i ostanite aktivni. Rivijera Crikvenica vas čeka!

Experience Crikvenica

experience crikvenica 04
Foto: TZG Crikvenica

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Partneri: Jadran d.d., Move up, Concept GYM, KŠR Gorovo, Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, ŽLU Crikvenica, Eko-Murvica

 

Novine.hr

CentarZabave.com

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN