Dubrovnik FestiWine – festival vina

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

svibanj. 7, 2024.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

svibanj. 7, 2024.

Vrijeme završetka

h

Dubrovnik FestiWine – festival vina

Dubrovnik FestiWine festival vina1

Dubrovnik FestiWine nastao je 2014. godine kao regionalni vinski festival Dubrovačko-neretvanske županije. U svojim formativnim godinama služio je isključivo promociji vrhunskih vina nastalih od višestoljetnih autohtonih sorta Dubrovačko-neretvanske županije.

Vina prepoznata širom svijeta od strane enologa, istraživača, promotora i vinoljubaca postala su glavnim simbolima ukupne turističke ponude grada. Nakon uspješnog perioda repozicioniranja i promocije lokalnih vina Dubrovačko-neretvanske županije, Dubrovnik FestiWine otvorio je svoja vrata i pozdravio hrvatske i međunarodne vinare u Dubrovniku.
Svake godine početkom proljeća Dubrovnik je domaćin vrhunskom vinskom događanju u kojem sudjeluju ponajbolji vinari, sommelieri, enolozi i promotori vina iz Hrvatske i Europe.
Da je proljeće stiglo i da su pred nama mjeseci prepuni uzbudljivih događanja najbolje govori najava Dubrovnik FestiWinea, festivala koji se iz regionalnog vinskog festivala Dubrovačko – neretvanske županije u kratko vrijeme razvio u ugledno međunarodno okupljanje. O tome svjedoče i protekle iznimno uspješne godine koje su na jedno mjesto privukle brojne znalce i ljubitelje dobrog vina te rezultirale pozicioniranjem rame uz rame sa svjetski poznatim festivalima istog tipa. Nova uzbuđenja slijede, a organizatori najavljuju bogat program i sve veći broj sudionika.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Dubrovnik PartneR d.o.o.
Vukovarska 26, 20000 Dubrovnik
+385 20 448 180
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN