Crikvenica Summer Showtime – vaš puls života ovoga ljeta

Mi imamo pozivnicu za vašu nezaboravnu ljetnu zabavu…

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

lipanj. 27, 2022.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

rujan. 3, 2022.

Vrijeme završetka

h

Crikvenica Summer Showtime – vaš puls života ovoga ljeta

Mi imamo pozivnicu za vašu nezaboravnu ljetnu zabavu…

Godišnji odmor iz snova dolazi u raznovrsnim i bezbrojnim oblicima, a vi ste ti na kojima je odabir. Rivijera Crikvenica je mjesto na kojem svatko može pronaći nešto za sebe tijekom cijele godine, a ljeto je zasigurno kralj među godišnjim dobima. Mi imamo pozivnicu za vašu nezaboravnu ljetnu zabavu…

Nakon jutarnjeg plivanja u kristalno čistom moru, vožnje bicikla uz mediteransko zelenilo, prave gastro autohtone poslastice za ručak, popodnevnog lješkarenja ili neke od mnogobrojnih aktivnosti na kopnu ili moru, večer se predstavlja kao živahan puls vašeg odmora. Posebno je aktivno u srpnju i kolovozu, kada svaka večer u tjednu donosi neki oblik zabave. Bogat je to i raznovrstan program pod nazivom Crikvenica Summer Showtime, koji će, u organizaciji TZG Crikvenice, Crikvenicu, Selce, Dramalj i Jadranovo pretvoriti u privlačne i zabavne pozornice na otvorenom.

Pet velikih, značajnih manifestacija je „zasjelo na tron“ i zovu se događanja s potpisom.  Prvo od njih je 9. (Sr)etno Selce (16.7.) koje će uz koncerte klape Tramuntana i klape Tić te glazbenog sastava Insula, prezentaciju starih običaja i sajam s ponudom autohtonih proizvoda donijeti živost u malo primorsko mjesto. Slijedi 7. CrikvArt (23.7), zasigurno jedna od najšarenijih manifestacija ovih prostora. Festival je to uličnih zabavljača, a Crikvenicu će pretvoriti u veselu pozornicu na otvorenom punu žonglera, klaunova, gutača plamena i drugih zabavljača. Robert Mareković će se pobrinuti da njegov Las Vegas show doprinese što kreativnijoj zabavi. Treća velika manifestacija je 128. Dan turizma u Selcu (4.8.) koji će se proslaviti festivalskom i gastro ponudom za svačiji ukus. U večernjim satima možete uživati u nastupu Igora Delača i glazbenog sastava Point. S nestrpljenjem očekujemo, najstariji u Hrvatskoj, 112. Plivački maraton Crikvenica – Šilo (15.8.), koji se održava od 1910. godine uz sve veći i veći broj sudionika. Priču o događanjima s potpisom zaokružuje jedna od najstarijih manifestacija na području Crikvenice – 56. Ribarski tjedan (27.8 – 3.9.) i to kroz razna gastro, tradicijska i festivalska događanja. Očekuju vas nastupi Vanne, Alena Nižetića, klape Tramuntana, Grooversa, Jose Butorca, klape Vinčace i glazbenog sastava Baruffa.

Osim pet glavnih manifestacija, svakoga će se dana u tjednu u jednom (ili dva) od četiriju mjesta na Rivijeri Crikvenici održavati manja zabavna događanja. Ponedjeljak je rezerviran za Glazbene ljetne večeri u Crikvenici, a utorak za istu manifestaciju u Selcu. Srijedom će na Večerima ribarske tradicije u Crikvenici i Selcu ribari predstavljati vještine i znanja svojega zanata. Opuštenu, romantičnu i nesvakidašnju atmosferu u društvu izvrsnih glazbenika donose nam Melodije s okusom mora u Jadranovu i Dramlju četvrtkom, kao i Večeri primorske pjesme u centru Crikvenice.  Petak, kraj tjedna, donosi nam zabavu u centru Crikvenice u obliku filmskih večeri na otvorenome – Open air cinema. Kao i u svako kino, ponesite kokice.  Subotom ćemo plesati u Crikvenici i Selcu uz Tribute nights – poznati evergreeni vraćaju nas u prošlost popularnim disko hitovima sedamdesetih. Nedjelja je rezervirana za još malo plesa – Summer dance (dance show). Uživat ćemo uz profesionalne plesače i njihove vješte plesne pokrete koji će nas zasigurno ostaviti bez daha. A tko kaže da im se ne možemo pridružiti?

Posjetite Crikvenica Summer Showtime – najljepšu ljetnu bajku.

 

 

Novine.hr

Centarzabave.com

DiscoverCroatia.net

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

TZG Crikvenice
Trg Stjepana Radića 1c
+385 51 241 051
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN