Spektakularno otvaranje sezone Kazališta Ulysses!

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Mali Brijun, Veliki Brijun

Cijena

50,00 kn kn -
- 150,00 kn

Datum početka

srpanj. 17, 2020.

Vrijeme početka

19:30 h

Datum završetka

kolovoz. 29, 2020.

Vrijeme završetka

20:30 h

Spektakularno otvaranje sezone Kazališta Ulysses!

Spektakularno otvaranje sezone Kazališta Ulysses1

Za sve ljubitelje povijesti, umjetnosti i prirode.

Kazalište Ulysses sezonu otvara velikim koncertom svojeg osnivača, Rade Šerbedžije. Ovaj događaj već godinama privlači brojnu publiku, a karakteriziraju ga specifičan ugođaj i topla atmosfera koji proizlaze iz izuzetne interakcije izvođača s golemim auditorijem. Prve predstava Ulyssesa na Brijunima bila je Shakespearov Kralj Lear, a koja se reprizira svih narednih sezona i postaje zaštitni znak ovog kazališta.
Kazalište Ulysses je prostor kreativne suradnje u kojem se susreću umjetnici s različitim iskustvima i umjetničkim podrijetlima, s raznovrsnim vještinama i talentima; prostor u kojem se, radom, druženjem i istraživanjima, umjetnici preispitivaju i šire svoje kreativne horizonte, pomiću granice izričaja u kazališnom stvaralaštvu, te prenose poruke velikih suvremenih i klasičnih autora.
Kazalište Ulysses osnovan je 2001. Godine, a osnovali su ga glumac Rade Šerbedžija i dramatičar Borislav Vujčić, a svojim imenom odaje hommage liku i djelu Jamesa Joycea. Na njegovim su daskama zapažena ostvarenja zabilježili brojni glumci iz Hrvatske i regije.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Kazalište Ulysses
V. Kovačića 16 10020 Zagreb
091 796 7197
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN