Kazališni susreti “Glumci u Zagvozdu”

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Zagvozd

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

svibanj. 16, 2022.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

svibanj. 16, 2022.

Vrijeme završetka

h

Kazališni susreti “Glumci u Zagvozdu”

Kazališni susreti 'Glumci u Zagvozdu'1

Kazališni susreti “Glumci u Zagvozdu”, najposjećenija je ljetna kulturna manifestacija u Imotskoj krajini. U Zagvozdu, malom mjestu u Dalmatinskoj zagori, okupljaju se umjetnici iz Hrvatske i susjednih zemalja te na Trgu glumaca izvode predstave, koncerte, folklorne priredbe i sl. za brojnu publiku koja za tu priliku dolazi u Zagvozd iz cijele Hrvatske.

Tijekom više od 20 godina manifestacija je izrasla u omiljelo mjesto susreta umjetnika i publike.
Svojim kvalitetnim programom i ugođajem uspjeli su se podići u jedno od vodećih hrvatskih kazališnih događanja. Vedran Mlikota, osnivač tog teatarskog fenomena koji u ljetnim mjesecima u malom zabiokovskom mjestu osim sugrađana okuplja sve brojniju publiku iz okolnih mjesta i većih gradova. Ovaj ljetni kazališni festival se održava svake godine u srpnju i kolovozu.
Zagvozd je selo koje pripada istoimenoj općini u Hrvatskoj, u Imotskoj krajini, Splitsko-dalmatinske županije. Blizina mora i obale, ali istovremeno i planinskog područja masiva Biokovo, daje Općini Zagvozd jedinstven položaj u kojem posjetitelj može istovremeno uživati u blagodatima kontinentalne i mediteranske klime te različitim aktivnostima koje takva raznolikost pruža.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

Kulturna udruga "Glumci u Zagvozdu"
Trg glumaca 2, 21270 Zagvozd
+385 (0)21 670-444
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN