Bljak fest

Kategorija događanja

Destinacija događanja

Lokacija događanja

Omišalj

Cijena

kn -
- kn

Datum početka

prosinac. 6, 2023.

Vrijeme početka

h

Datum završetka

prosinac. 6, 2023.

Vrijeme završetka

h

Bljak fest

Bljak-fest1

Bljak fest je tradicionalna gastro manifestacija koju publika ili voli, ili joj se »okreće želudac« od same pomisli da bi kušali nešto od ponuđenih specijaliteta.

Ova jedinstvena i već prepoznatljiva manifestacija nudi specifične specijalitete pučke gastronomske baštine poput bijelih bubrega, tripica, svinjskih i kokošjih nožica, pilećih vratova, jetrica s roštilja, kiselice, maneštre od lignji i fažola te delicije kao što je guska u blatu, šporki prasac, broskva u bijeloj čokoladi i još mnogo toga.

Izdanje ove originalne i po mnogočemu posebne karnevalske gastro manifestcije privlači i ljubitelje dobre zabave, druženja i karnevalskog ludovanja kojeg je »Bljak fest« postao nezaobilaznom stanicom.

Ono što ovaj festival nudi je puno više od prihvaćanja neobičnih ukusa, a to je živopisni Omišalj, koji je sam po sebi dovoljan razlog da ga se posjeti tijekom cijele godine, pa tako i zimi, kada mu trgove i labirinte uskih uličica ožive maškare, odnosno “babani” po kojima je Omišalj nadaleko poznat.

ORGANIZATOR DOGAĐANJA

TZ Omišalj i Njivice
Ribarska obala 10 51512 Njivice, Prikešte 11 51511 Omišalj
00 385 51 846 243, 00 385 51 841 042
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN