Krka Fairytale village

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Rupe

Cijena

kn -
- kn

Krka Fairytale village

Krka Fairytale village – nešto sasvim drugačije! Robinzonski smještaj uz Nacionalni park Krka u kućicama iz bajke.

Jeste li ikad zamišljali kako bi bilo spavati u dvorcu iz bajke ili kućici u obliku gljive? Ako i niste, nakon ovoga ćete sigurno početi razmišljati jer u naselju Rupe u zaleđu grada Skradina, uz Nacionalni park Krka, smjestilo se selo iz bajke Krka Fairytale village.
Mjesto je idealno za odmor, posebice za ljubitelje prirode i bicikliste koji imaju mogućnost vožnje na predivnim označenim stazama. Prostire se na nekoliko tisuća kvadrata, okružena je voćnjakom, vinogradom i eko vrtom, a gostima je apsolutno sve na raspolaganju. Mogu brati grožđe, trešnje ili bilo što iz vrta…
Osiguran je besplatan parking, roštilj te korištenje vrta i voćnjaka.
10 kilometara udaljen je Skradin i svi sadržaji u Skradinu, kao i gradska plaža.
Poseban doživljaj je boravak na otvorenom u večernjim satima uz predivan zalazak sunca.
Lokalna plaža “Pisak” nalazi se uz Visovačko jezero i franjevački samostan na otočiću Visovcu udaljena svega nekoliko kilometara od sela.
To je idealno mjesto za ljude koji traže mir i pravi odmor, a nije im problem sjesti u automobil i voziti primjerice pola sata do neke destinacije.

U blizini se nalaze: biciklističke staze, pješačke staze, vidikovci, N.P. Krka, Skradinski buk, Visovac, Visovačka kuća “Kuželj”, Poučno-pješačka staza Stinica, Roški slap, Oziđana pećina, Manastir Krka, Manojlovački slapovi, Bilušića buk, Roški slap, Burnum- amfiteatar, Eko kampus Puljani, Suvenirnice, Zipline…

PONUDITELJ

vl. Florijan Žižić
095 940 4056
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN