Eko centar Zlatna greda

U srcu Kopačkog rita u predivnoj Baranji, skriveno u zelenom prostranstvu.

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Zlatna Greda 16, 31328, Zlatna Greda

Cijena

kn -
- kn

Eko centar Zlatna greda

U srcu Kopačkog rita u predivnoj Baranji, skriveno u zelenom prostranstvu.

Eko centar Zlatna greda je idealno mjesto za bijeg od stresa, žurbe i buke.

Kuća u prirodi koja se nalazi u naselju Zlatna greda, 30 minuta od Osijeka, je vikend izletište s restoranom, smještajnim kapacitetima, namijenjeno izletnicima, rekreativcima i ljubiteljima prirode fascinantni je eko resort koji se može pohvaliti i prvim adrenalinskim parkom u Slavoniji i Baranji.

To je mjesto na kojem ćete doživjeti adrenalinsku avanturu koja vas s deset metara visine, spušta u ludu vožnju, uz predivne vizure šume i zelenila. Odmah po otvorenju oduševilo je strane i domaće goste, a ovaj zbilja poseban park obožavaju i djeca. Mališani naime, imaju svoj poligon za razvoj motoričkih sposobnosti, izgradnju timskog duha i zabavu na otvorenom. Drvene ljuljačke, penjalice, tobogani savršeno uklopljeni u zeleni okvir prirode destinacija je koja fascinira podjednako djecu, ali i njihove roditelje.

Adrenalinski park ima tri razine –  mini park za najmlađe (predškolski i školski uzrast djece do 10 godina), niža razina velikog adrenalinskog parka na 3 metra visine i visoka razina na 8 metara visine, zip line te umjetna stijena za penjanje. Korisnici prolaze različite prepreke savladavajući ih na visini što izazov čini većim.

Čak i manji poligon na tri metra visine, prava je ‘injekcija’ adrenalina koja izaziva osjećaj sreće, zadovoljstva, pomicanja granica.

Za sve one koji se neće zadovoljiti samo jednodnevnim izletom na raspolaganju su predivno uređene sobe ‘Kuća u prirodi’ je  registrirana je kao hostel. U njemu je 46 ležaja, tri spavaonice sa šest i osam kreveta i zajedničkom kupaonicom te sedam soba, trokrevetnih i četverokrevetnih, koje imaju vlastitu kupaonicu, a smještene su na katu glavne zgrade.

Kuća u prirodi odavno je poznata slavonsko-baranjskim rekreativcima, ljubiteljima prirode i izletnicima koji slobodno vrijeme vole provoditi okruženi životinjama. U sklopu nje opremljena je i učionica za rad s djecom u kojoj se održavaju edukativne i interaktivne radionice te škola u prirodi.

PONUDITELJ

Eko centar Zlatna greda
Zlatna greda d.o.o.
Destinacija u srcu Kopačkog rita iz koje se ne želite vratiti u stvarnost!
00385 31 627 113
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN