Termalni vodeni park Aquae Balissae

Raspolaže s preko 2000 m² vodenih površina, bazenima za odrasle i djecu, toboganima, mirnoj rijeci dužine preko 200 metara, sunčalištu te ugostiteljskim sadržajima…

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Frana Kršinića 17, 43500 Daruvar

Cijena

kn -
- kn

Termalni vodeni park Aquae Balissae

Raspolaže s preko 2000 m² vodenih površina, bazenima za odrasle i djecu, toboganima, mirnoj rijeci dužine preko 200 metara, sunčalištu te ugostiteljskim sadržajima...

Vodena oazu najljepšeg malog grada kontinentalne Hrvatske.

Termalni vodeni park Aquae Balissae u Daruvaru neiscrpno je vrelo relaksacije, užitka i zabave, a nalazi se samo tristo metara od centra grada, pored rijeke Toplice, Julijevog parka i sportsko – rekreacijske zone.

Raspolaže s preko 2000 m² vodenih površina, bazenima za odrasle i djecu, toboganima, mirnoj rijeci dužine preko 200 metara, sunčalištu te ugostiteljskim sadržajima s raznolikom ponudom osvježavajućih napitaka i brze hrane.

Termalni vodeni park svakog je ljeta mjesto održavanja zabavnih priredbi i događaja. Tijekom zime posjetiteljima je na raspolaganju zatvoreni dio objekta, bazen sa četiri 25 – metarske plivačke staze, dječji bazen, špilja, tobogan, whirpoll. Uz leđne masažere, gejzire i bujice, relaksirati i opuštati možete se i u tišini podzemnog prostora Termalnog vodenog parka Aquae Balissae gdje se uz zonu za relaksaciju nalaze dvije finske i jedna parna sauna te whirpool s termalnom vodom.

Termalni vodeni park Aquae Balissae koristi isključivo prirodnu ljekovitu toplu vodu s jednog od mnogih izvora u gradu. Zaboravite svakodnevne brige i probleme i uronite u magičan svijet vodene zabave punim plućima.

 

Adresa: Frana Kršinića 17, 43500 Daruvar

Telefon: +385 (0)43 44 00 44

Email: [email protected]

 

PONUDITELJ

Termalni vodeni park Aquae Balissae
AQUAE BALISSAE D.O.O.
Zabava za cijelu obitelj
Telefon: +385 (0)43 44 00 44
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN