Rivijera Crikvenica – Sigurno lijepa

Kategorija ponude

Destinacija ponude

Lokacija ponude

Rivijera Crikvenica

Cijena

kn -
- kn

Rivijera Crikvenica – Sigurno lijepa

Gradska uprava Grada Crikvenice pokrenula je marketinšku kampanju Rivijera Crikvenica – Sigurno lijepa kojom se ova rivijera promovira kao destinacija za siguran odmor i u godini globalne pandemije.

Očekujući turističku sezonu obilježenu globalnom pandemijom, u Gradskoj upravi smo razmišljali pozitivno i kreativno te pokrenuli čitav niz aktivnosti nastojeći čim više potaknuti turističku aktivnost.
Između ostalog, osmislili smo i pokrenuli marketinšku kampanju kojom našu rivijeru, Grad Crikvenicu i Općinu Vinodolsku, promoviramo putem reklamnog spota kao sigurnu destinaciju za odmor 2020. godine, pod sloganom RIVIJERA CRIKVENICA – SIGURNO LIJEPA!– smatrajući da su povoljan prometni položaj, predivan i raznolik krajolik te veliki udio smještaja u privatnim smještajnim jedinicama (koji je ove godine epidemiološki sigurniji izbor) prilike koje u ovoj godini obilježenoj globalnom pandemijom destinacija Crikvenica mora pokušat iskoristiti.

Smatramo da je zadatak upravo nas, kao lokalne samouprave, promovirati Rivijeru Crikvenicu kao destinaciju koja nudi sigurnost i povjerenje što će sigurno biti važni aduti u odabiru destinacije ovog ljeta. U ovom projektu, osim na područje grada Crikvenice usmjerili smo se i na Vinodolsku općinu. Ova dva područja promatramo kao nerazdvojnu cjelinu – obalu i njeno zaleđe – koji zajedno čine rivijeru bogatu sadržajima i prirodnim ljepotama, nudeći modernom gostu ono što on traži – prirodne ljepote, priliku za aktivan odmor i za opuštanje uz more.

Mnogima je u lijepom sjećanju Crikvenica iz 90-tih godina prošlog stoljeća, no ono što Crikvenica danas nudi nešto je potpuno drugačije. Počevši od kvalitete smještaja, od uređenosti i raznolikosti plažnih prostora, brojnih mogućnosti za rekreaciju – Crikvenica i Vinodolska dolina nude jedan veoma poseban doživljaj.

Promo materijalom predstavljamo upravu tu predivnu, kvalitetnu i zanimljivu, neodoljivo pristupačnu, a opet nedovoljno poznatu stranu naše rivijere. Kroz promotivni spot na nacionalnim televizijama, društvenim mrežama i YouTube kanalima želimo se ponovno predstaviti gostu koji smatra da nas poznaje i zaintrigirati one koji nas za sada još ne poznaju, pokazati kako vidimo Crikvenicu i u kojem je smjeru ćemo se dalje razvijati.
Ponosni smo takodjer jer je ovaj spot i kruna desetogodišnjeg ulaganja u kvalitetu i sigurnost prostora, podizanje standarda usluge te željeni zaokret prema održivom turizmu. Upravo stoga veseli vrlo pozitivna reakcija na ovu promotivnu kampanju.

Pozitivna klima kod sugrađana

U izradi ovog promo spota sudjelovali su isključivo naši sugrađani, „stvarni ljudi“ koji su se vrlo rado uključili u projekt i time doprinijeli kvaliteti i posebnosti ovih promo materijala. Uvijek veseli kada kroz realizaciju pojedinog projekta imaš priliku raditi s ljudima koji vole i žive za svoj grad. To je najbolji motiv za razvijanje novih projekta i aktivnosti. Također, zaista smo sretni što su naši sugrađani prepoznali naš trud i što iznimno pozitivnu reagiraju na ovu promo kampanju.

RIVIJERA CRIKVENICA – SIGURNO LIJEPA

Snimajući promotivni spot za kampanju Rivijera Crikvenica – Sigurno lijepa stvorila se je nevjerojatna atmosfera među ljudima koji su sudjelovali u projektu. Pozitivni, mladi ljudi pretočili su ljubav za svoj grad u kadrove promo spota, a kao dodatna vrijednost nastao je i ovaj mini dokumentarac koji promovira sve ono što naša rivijera njima znači:RIVIJERA CRIKVENICA – OAZA, MIR, DOM, ZDRAVLJE, DOŽIVLJAJ, PRIRODA, OBITELJ, OKUS, IZVRSNOST, DRUŽENJE, MORE!#rivijeracrikvenica #sigurnolijepa Iris Vujić Davorin Prco Borscak Silvio Stanojević Natko Štiglić Barbara Blažić Eduard Šubat Aria Korina Igor Montanari-Knez Zoran Delić Ines Peranić Delić Dragutin Šnajdar Lorena Šnajdar Dubravka Mijalić Martin Kovacic Aleksandra Domijan Luka Sočković Sanjin Šopić Robert Jurincic Vlasta Brozicevic Ivona Šnajdar Ivona Matošić Gašparović Silvia Crnic Ana Muhar Blanquart Dario Facebukovski

Gepostet von Grad Crikvenica am Donnerstag, 18. Juni 2020

 

 

 

PONUDITELJ

Rivijera Crikvenica – Sigurno lijepa
TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA CRIKVENICE
+385 51 241 051
DESTINACIJE
DOGAĐANJA
PONUDA DESTINACIJA
MAGAZIN